anbi logo CBF certificaat

Stichting Kinderhulp Bodhgaya   Hulp voor de vergeten kinderen van Boeddha

Home | Onze Stichting | Ons Project | Uw Bijdrage | Nieuws | Sponsor | Contact

 

De kinderen van het Lord Buddha Home for Children
Hier laten we u kennis maken met de kinderen die inmiddels een veilig en liefdevol thuis hebben gekregen in het Lord Buddha Home for Children.

 

Shalini Kumari
Hallo, ik ben Shalini en ik Shaliniben geboren op 20 februari 2004. Kort na mijn geboorte liep mijn vader weg met een andere vrouw. Daar raakte mijn moeder van in de war. Ze liep van huis weg en niemand weet waar ze is. Ik bleef alleen achter. Ik ben heel blij dat ik in het Lord Buddha Home for Children een nieuwe moeder en broertjes en zusjes gekregen heb. Ik ga nu naar school, maar liever zou ik thuis willen blijven om te spelen.

Puja Kumari
Ik ben PujaPuja en ik ben geboren op 24 april 2003. Mijn vader ken ik niet omdat mijn moeder niet getrouwd was. Daarom werd ze met de vinger nagewezen. Mijn moeder pleegde zelfmoord en liet mij alleen achter. Toen ik in het Lord Buddha Home for Children kwam, was mijn gezondheid erg slecht. Maar nu ben ik helemaal opgebloeid! Ik zit op school en ik ben dol op tekenen en ik kan ook heel goed zingen.

Ashish Kumar
Ik ben AshishAshish en ik ben geboren op 15 augustus 2003. In 2005 pleegden mijn ouders uit bittere armoede zelfmoord. Daarna leefde ik met mijn zusje Reena op straat, totdat iemand ons naar het Lord Buddha Home for Children bracht. Ik ga naar school, maar kan niet zo goed leren. Ik ben dol op sporten!

Reena Kumari
Ik ben ReenaReena en ik ben geboren op 16 april 2001. Ik ben het zusje van Ashish en hij heeft al verteld dat onze ouders dood zijn. Toen ik in het Lord Buddha Home for Children kwam was ik erg verlegen en mijn gezondheid was ook niet zo goed. Nu ben ik veel uitbundiger dan vroeger. Ik ga naar school, maar kan niet zo goed leren. Ik vind het veel leuker mijn nieuwe moeder te helpen met huishoudelijke werkjes. Ik zing en dans graag en ben dol op spelletjes doen. Soms hoop ik dat ik op een dag een winkel heb. Ik hoop dat het Lord Buddha Home for Children mij daarbij kan helpen.

Dilip Kumar
Hallo, ik ben DilipDilip en mijn geboortedatum is 19 mei 2002. Mijn moeder is gestorven aan een slangenbeet. Daarna hertrouwde mijn vader, vertrok met de noorderzon en liet mij achter. Een oom ontfermde zich over mij, maar hij was straatarm en zorgde niet goed voor mij. Ik werd heel ziek en mocht gelukkig naar het Lord Buddha Home for Children komen. Nu ben ik langzamerhand weer gezond geworden. Ik ga graag naar school. Vaak ben ik erg ondeugend. Ik doe graag mee met de ochtendgymnastiek en de yoga en ik bel dol op cricket spelen.

Pankaj Kumar
Ik ben PankajPankaj en ik ben geboren op 6 januari 2001. Mijn moeder is verongelukt en mijn vader is sindsdien spoorloos. Daarna leefde ik op straat. Ik was ziek en heel mager toen ik in het Lord Buddha Home for Children mocht komen. Hier ben ik weer helemaal opgeknapt en ik voel me er erg thuis. Ik ga nu ook naar school en kan goed leren. Ik ben dol op tekenen en sport. Later wil ik dokter worden.

Vinod Kumar
Hallo ik ben VinodVinod ik ben geboren op 12 juni 2001. Mijn ouders zijn gestorven aan TBC. Daarna leefde ik op straat en van wat andere mensen mij toestopten. Ik ben heel blij dat ik nu in het Lord Buddha Home for Children ben. Ik ga graag naar school en kan heel goed leren. Ik zing graag. Ook ben ik dol op fietsen, maar omdat we hier zelf geen fietsen hebben 'leen' ik soms een fiets van een van de bouwvakkers die op de campus werkt. Ik krijg dan natuurlijk wel op mijn kop als ik terug kom, maar dat heb ik er wel voor over.

Pratima Kumari
Ik ben PratimaPratima en ik ben geboren op 11 februari 1993. Ik ben zwak begaafd en heb epilepsie. Daarom krijg ik medicijnen en moet ik vaak naar de dokter. Ik weet niet wie mijn vader en moeder zijn. Ik bedelde bij de tempel in Bodhgaya en mannen waren heel vervelend tegen mij. Toen heeft iemand mij naar het Lord Buddha Home for Children gebracht. Ik ben heel blij dat ik hier ben. Ik heb zusjes en broertjes gekregen en mijn nieuwe moeder heeft me geleerd mezelf te wassen en aan te kleden. Ik ga wel mee naar school, maar ik kan nog steeds niet lezen en schrijven.

Praveen Kumar
Ik ben PraveenPraveen en ik ben geboren op 20 mei 2001. Samen met mijn broertje Kundan woon ik in het Lord Buddha Home for Children. Mijn vader is gestorven aan een leverziekte omdat we geen geld hadden om medicijnen te kopen. Mijn moeder pleegde daarna zelfmoord. Ik stotter een beetje, maar heb daarnaast veel zelfvertrouwen. Ik vind het leuk om met mijn nieuwe moeder inkopen op de markt te doen. Op school heb ik het naar mijn zin, ik ben trots op mijn schooluniform en was afgelopen jaar de tweede beste uit mijn klas. Ik ben dol op voetballen. Later word ik tuinman.

Kundan Kumar
Ik ben KundanKundan en geboren op 10 februari 2002 en ik ben het broertje van Praveen en hij heeft al verteld dat we onze vader en moeder dood zijn. Ik ga graag naar school, kan goed leren en hoor bij de besten van mijn klas. Ik help vaak mee in de moestuin.

Shankar Kumar
Ik ben ShankarShankar en ik ben geboren op 1 juni 2001. Samen met mijn broertje Sanjay wonen we in het Lord Buddha Home for Children. Op een nacht werd mijn vader overvallen, beroofd en doodgeschoten. Mijn moeder ging uit bedelen om rijst voor ons te kunnen kopen, maar op een goede dag werd ze vermist en ze is sindsdien spoorloos. Ik ben een beetje stilletjes, maar als de andere kinderen vragen of ik mee wil spelen dan doe ik dat graag. Ik vind het fijn om naar school te gaan en ben ieder jaar de beste van de klas.

Sanjay Kumar
Hallo ik ben SanjaySanjay en ik ben geboren op 30 maart 2003. Ik ben het broertje van Shankar en die heeft al verteld dat we geen ouders meer hebben. Ik voel me heel erg thuis in het Lord Buddha Home for Children. Ik ga ook naar school, maar de leraar vindt me erg speels. Eigenlijk vind ik spelen ook leuker dan leren.

Sumant Kumar
Hallo ik ben SumantSumant en geboren op 19 februari 200.. Mijn vader is gestorven aan een slangenbeet. Mijn moeder, die al jaren ziek was, stierf kort daarop. Daarna leefde ik op straat. Gelukkig kwam ik een social worker tegen die me naar het Lord Buddha Home for Children bracht. Hier voel ik me gelukkig en blij. Ik ga graag naar school en sleep veel prijzen in de wacht bij wedstrijden. Ik speel graag toneel en kan ook goed dansen. Ook zeggen ze van mij dat ik prachtig kan tekenen. Ik help graag mijn nieuwe moeder bij het verzorgen van mijn kleine broertjes en zusjes. Als ik later trouw wil ik veel kindjes.

Sulekha Kumari
Ik ben SulekhaSulekha en geboren op 14 december 2000. Binnen mijn familie waren er veel vetes. Mijn ouders pleegden daarom zelfmoord en ik bleef met een ouder zusje achter. Voor mijn zusje werd geld ingezameld door de dorpsbewoners zodat ze kon worden uitgehuwelijkt. Ik ging naar het gezin van een politie-inspecteur uit Koderma, die me uiteindelijk naar het Lord Buddha Home for Children bracht. Ik help graag mijn nieuwe moeder mee met huishoudelijke taakjes. Op school heb ik het erg naar mijn zin en ik ben de beste van de klas, ondanks het feit dat Engels niet mijn hobby is.

Vikas Kumar
Ik ben VikasVikas en ilk ben geboren op 5 oktober 2002. Mijn moeder pleegde zelfmoord en mijn vader is geestelijk gestoord. Een sociaal werker bracht me naar het Lord Buddha Home for Children omdat ik bij mijn vader totaal verwaarloosd en vervuild was. Ik krijg nu hulp van een psycholoog om mijn geestelijke achterstand in te halen. Ik ga naar school, maar leren vind ik wel heel moeilijk. Ik voel me wel heel gelukkig bij de andere kinderen hier.

Guria Kumari
Hallo ik ben GuriaGuria en ben geboren op 19 april 2002. Samen met mijn zusje Neha wonen we in het Lord Buddha Home for Children. Onze ouders zijn omgekomen bij een verkeersongeval en we hebben geen familie die voor ons kan zorgen. Ik ga graag naar school en ben heel trots op mijn uniform. Later als ik groot ben hoop ik dat mijn kinderen ook naar school kunnen.

Neha Kumari
Ik ben NehaNeha en ik ben geboren op 5 juni 2005. Mijn zusje Guria heeft al verteld dat we geen ouders hebben. Toen ik in het kinderhuis kwam was ik nog te jong om naar school te gaan, maar gelukkig mag ik nu ook in zo'n mooi uniform met mijn zusje naar school. Na schooltijd speel ik het liefst in de speeltuin.

Santhan Kumar
Ik ben SanthanSanthan en ik ben geboren op 14 april 2002. Mijn vader stierf aan TBC. Mijn moeder hertrouwde snel, maar in dat huwelijk was ik niet gewenst. Ik leefde daarna op straat. Gelukkig werd ik opgemerkt door een sociaal werker die me naar het Lord Buddha Home for Children bracht. Hier voel ik me gelukkig en veilig. Ik stotter wel erg, maar hoor op school toch bij de besten uit de klas. Ik ben dol op cricket spelen.

Gautam Kumar
Hallo, ik ben GautamGautam en ik ben geboren op 17 augustus 2003. Op een dag waren mijn ouders spoorloos verdwenen en lieten mij alleen achter. Buren brachten me naar het Lord Buddha Home for Children. Ik ben erg gelukkig met mijn plekje hier. Ik ga met tegenzin naar school, spelen vind ik leuker. Zingen vind ik leuk en ik doe graag mee aan de yoga oefeningen.

Dablu Kumar
Ik ben DabluDablu en ik ben geboren op 16 juli 2001. Eerst overleed mijn vader aan aids en enkele jaren later stierf mijn moeder aan dezelfde ziekte. Ik mocht bij de boer, waar mijn vader vroeger werkte, slapen in de stal en af en toe kreeg ik ook een kommetje rijst. Gelukkig kreeg ik een plaatsje in het Lord Buddha Home for Children. In het begin vond ik het hier niet zo leuk: je moet gehoorzamen en ik had een hekel aan douchen. Nu ik geleerd heb om goed voor mezelf te zorgen voel ik me hier heel gelukkig.

Suryamani Kumari
Hallo ik ben SuryamaniSuryamani en ik ben geboren op 22 januari 2002. Samen met mijn zusje Gayatri woon ik in het Lord Buddha Home for Children. Onze vader is gestorven aan een slangenbeet. Onze moeder raakte daarna helemaal in de war en zorgde niet meer voor ons. We bedelden op straat, sliepen 's nachts op straat en soms kregen we een kommetje rijst van wat dorpelingen. We huilden veel en waren bang. Gelukkig hebben we nu samen weer een warm thuis en een nieuwe toekomst.

Gayatri Kunari
Ik ben GayatriGayatri en ik ben geboren op 24 juli 2003. Mijn zusje Suryamani heeft al verteld wat er met ons is gebeurd. Ik voel me nu heel gelukkig met mijn nieuwe broertjes en zusjes in het Lord Buddha Home for Children. Ik ga graag naar school maar huiswerk maken vind ik heel vervelend. Ik vind het veel leuker in de speeltuin.

Kaillesh Kumar
Hallo ik ben KailleshKaillesh en geboren op 10 april 2001. Mijn ouders zijn gestorven aan aids. Ik mocht toen bij een zus van mijn moeder komen en samen gingen we iedere dag uit bedelen. Via een plaatselijke NGO werd ik daarom naar het Lord Buddha Home gebracht. Ik voel me hier erg geborgen. Ik ga graag naar school en kan heel goed leren.

Ganesh Kumar
Hallo ik ben GaneshGanesh en ik ben geboren op 4 april 2003. Samen met mijn zusje Barthi hebben wij een plaatsje gekregen in het Lord Buddha Home for Children nadat onze ouders bij een spoorwegongeluk om het leven kwamen en er geen familieleden waren die voor ons konden zorgen. Ik heb her erg naar mijn zin hier en ga graag naar school. Ik ben dol op voetballen.

Barthi Kumari
Ik ben BarthiBarthi en ik ben geboren op 1 juni 2004. Mijn broertje Ganesh heeft al verteld dat we helaas geen ouders meer hebben. Toen ik in het Lord Buddha Home for Children kwam, was ik er bang en moest ik veel huilen. Nu heb ik het erg naar mijn zin. Op school werk ik hard en daardoor ben ik nu de beste van mijn klas. Ik ben dol op tekenen en spelletjes doen. Later wil ik zelf moeder worden.

Sonu Kumar
Hallo, ik ben SonuSonu en ik ben geboren op 18 mei 2001. Mijn ouders zijn gestorven aan aids. Daarna woonde ik bij een oom, maar die wilde dat eigenlijk helemaal niet. Daarom mocht ik in het Lord Buddha Home for Children komen. Ik voel mij hier erg thuis. Ik ga graag naar school maar het huiswerk thuis vind ik wel erg veel. Ik speel graag cricket en voetbal.

Rajani Kumari
Ik ben RanjaniRajani en geboren op 15 juni 2000. Mijn vader stierf aan TBC. Mijn moeder was toen zwanger. Toen het kindje geboren werd ging ze samen met dit kindje dood. Onze oma ving mijn broertje en mij op, maar er was geen geld voor eten en drinken. Mijn broertje van 11 jaar is toen weggelopen en is nog steeds spoorloos. Ik ben erg blij dat ik in het Lord Buddha Home for Children mag zijn. Hier voel ik me veilig en gelukkig. Ik vind het ook leuk mijn nieuwe moeder te helpen met het koken voor 'ons gezinnetje'. Ook dans en zing ik graag.

Reshma Kumari
Hallo, ik ben ReshmaReshma en ik ben geboren op 14 januari 2002. Samen met mijn broertje Dilkhush woon ik sinds de zomer van 2009 op het Lord Buddha Home for Children. Onze ouders zijn verdronken bij overstromingen in Bihar in het najaar van 2008. We hebben nog wel een grootmoeder, maar deze is stokoud en kan niet voor ons zorgen. Ik ga graag naar school, maar vind leren wel moeilijk. Thuis speel ik graag met mijn nieuwe broertjes en zusjes.

Dilkhush Kumar
Ik ben DilkhushDislkush en ik ben geboren op 25 januari 2004. Mijn zusje Reshma heeft al verteld dat onze ouders verdronken zijn. Ik ben heel blij dat wij nu samen een nieuw plekje hebben in het Lord Buddha Home for Children. School vind ik niet zo leuk. Ik zou veel liever de hele dag willen voetballen op ons prachtige voetbalveld.

Indal Kumar
Hallo, ik ben IndalIndal en ben geboren op 11 juli 2002. Mijn vader en moeder zijn gestorven aan aids en geen enkel familielid wilde voor mij zorgen. Gelukkig mocht ik in het Lord Buddha Home for Children komen en dat bevalt me heel erg goed. Op school vind ik het leuk en ik hoor tot de besten van mijn klas. Ik speel graag cricket en ook toneel vind erg leuk.

Anuj Kumar
Ik ben AnujAnuj en ik ben geboren op 21 december 2004. Samen met mijn zusje Bebi woon ik in het Lord Buddha Home for Children. Onze vader is omgekomen na een val van het dak. Onze moeder is geestelijk gestoord waardoor ze ons ernstig verwaarloosde. We zijn blij met ons nieuwe plekje hier waar het ons aan niets ontbreekt. Ook mag ik nu naar school waar ik leer lezen en schrijven.

Bebi Kumari
Ik ben BebiBebi en geboren op 28 december 2006. Mijn broertje Anuj heeft al verteld waarom we in het Lord Buddha Home for Children zijn. Ik ga nog niet naar school en mag de hele dag hier spelen. Het liefst ben ik in de speeltuin op de schommel.

Pradeep Kumar
Hallo, ik ben PradeepPradeep en ik ben geboren op 16 juli 2002. Zes jaar geleden vertrok mijn vader met de noorderzon en mijn moeder stierf vorig jaar. Ik ging eerst bij een tante wonen, maar ze was te arm om voor me te zorgen. Gelukkig mocht ik in het Lord Buddha Home for Children komen. Ik ben dol op mijn nieuwe broertjes en zusjes. Ik ga erg graag naar school en het leren gaat me makkelijk af. Ik ben dol op voetballen en later wil ik voetballer worden.

Chhotu Kumar
Hallo, ik ben ChhotuChhotu en ik ben geboren op 12 juni 2004. Samen met mijn zusje Sima zijn wij hier op het Lord Buddha Home for Children. Onze vader kwam om bij een spoorwegongeluk en onze moeder stierf vorig jaar aan TBC. Eerst woonden we bij een oom, die helemaal niet naar ons omkeek. Je begrijpt dat we maar wat blij zijn nu we hier mogen wonen. Ik ga nu ook naar school in een heel mooi uniform. Ik vind wel dat we erg veel moeten leren op school. Ik voetbal liever!

Sima Kumari
Ik ben SimaSima, ik ben geboren op 5 mei 2005 en ik ben het zusje van Chhotu. Chhotu heeft al verteld wat er met onze vader en moeder is gebeurd. In het begin toen we hier waren moest ik wel veel huilen, maar nu voel ik me als een visje in het water. Ook ik mag nu naar school en daar ben ik heel blij mee. Ik hou ook van dansen en zingen. Af en toe mag ik mijn nieuwe moeder helpen met kleine huishoudklusjes. Dat vind ik erg leuk om te doen.

Akhilesh Kumar
Hallo, ik ben AkhileshAkhilesh en ik ben geboren op 11 december 2003. Mijn vader is al vijf jaar dood en mijn moeder sierf drie jaar geleden. Ik was daarna dag en nacht op straat. Gelukkig hoeft dat nu niet meer, want ik mag nu in het Lord Buddha Home for Children wonen.

Usha Kumari
Hallo ik ben UshaUsha en ik ben geboren op 11 februari 2003. Mijn broertje Jay is ook hier. Onze vader en moeder zijn beiden verongelukt. Daarna woonden we bij onze grootvader, maar hij was te oud en te arm om voor ons te zorgen. Ik ben heel blij dat we op het Lord Buddha Home for Children wonen. Ik ga nu ook naar school, dat kon vroeger thuis niet. Wel moet ik nu hard werken om te leren lezen en schrijven. Dat vind ik niet erg leuk omdat ik liever yoga doe of tekeningen maak.

Jay Kumar
Ik ben JayJay en ik ben geboren op11 december 2004. Mijn zusje Usha woont ook op het Lord buddha Home for Children en ze heeft al verteld wat we hebben meegemaakt voordat we op het Lord Buddha Home for Children kwamen wonen. Ook ik vind het fijn om nu naar school te mogen gaan. Gelukkig kan ik goed en snel leren, waardoor ik meer tijd over heb voor een rondje voetbalveld. Later wil ik timmerman worden.

Dropadi Kumari
Hallo, ik ben DropadiDropadi en ik ben geboren op 11 augustus 2004. Mijn vader is verongelukt en mijn moeder is geestelijk gestoord. Ze kan niet voor mij zorgen en doolt rond als bedelares. Daarom ben ik heel blij dat ik in het Lord Buddha Home for Children mocht komen. Ik ben dol op mijn nieuwe moeder en na schooltijd help ik haar vaak met kleine huishoudelijke klusjes. Verder dans en zing ik graag en ook de yogalessen vind ik leuk. Een ding is zeker: hier wil ik niet meer weg!

Ajay Kumar
Ik ben AjayAjay en ik ben geboren op 11 juli 2005. Ik ben hier samen met mijn zusje Anisha. Onze ouders zijn dood en daarna gingen we bij een zusje wonen. Maar haar man vond dat niet leuk en stuurde ons weg. Daarom kwamen we in het Lord Buddha Home for Children wonen. De dokter hier zegt dat ik ondervoed ben en nu krijg ik iedere dag extra melk om sterk te worden. Ook mag ik nu naar school en dat vind ik erg leuk.

Anisha Kumari
Hallo, ik ben AnishaAnisha en ik ben geboren op 17 juli 2004. Ik ben hier samen met mijn broertje Ajay. In het begin moest ik wel even wennen aan de regelmaat hier, maar nu vind ik dat erg fijn. Ik mag nu samen met mijn broertje naar school en later wil ik verpleegster worden. Ik vind het leuk om mijn nieuwe moeder te helpen met het klaarmaken van het eten. Dat heb ik thuis nooit geleerd omdat er bijna nooit eten was. Ik ben dol op spelletjes doen.

Shobha Kumari
Ik ben ShobhaShobha en ik ben geboren op 12 augustus 2002. Ik woon hier samen met mijn broertje Ajit. Onze vader en moeder zijn verongelukt. We hebben nog wel een ouder zusje en drie broers, maar die leven op de straat en kunnen niet voor ons zorgen. Ik mag nu ook naar school waar ik leer lezen en schrijven. Ik voel me heel blij hier en mijn nieuwe moeder zorgt goed voor mij. Ik wil hier wel altijd blijven wonen.

Ajit Kumar
Hallo, ik ben AjitAjit en ik ben geboren op 8 augustus 2004. Samen met mijn zusje Shobha woon ik nu in het Lord Buddha Home for Children. We hebben een nieuwe lieve moeder gekregen en ook nieuwe kleren. Daar ben ik heel blij mee. Ik ga nu ook naar school, maar het leren valt niet mee. Ik vind voetballen veel leuker dan leren.

Shanti Kumari
Ik heet Shanti KumariShanti en ik ben 7 jaar. Samen met mijn broertje Sunil woon ik sinds kort in het Lord Buddha Home for Children. Mijn vader was iedere dag dronken en stierf  aan maagkanker. Mijn moeder had geen geld om voor ons te zorgen, ze kreeg een zenuwinzinking en pleegde zelfmoord.

Sunil Kumar
Mijn naam is Sunil KumarSunil en ik ben 5 jaar. Mijn zusje heeft al verteld waarom wij in het Lord Buddha Home for Children wonen.  Nu krijgen we weer iedere dag te eten en mogen ook naar school.

Roshan Kumar
Ik ben Roshan KumarRoshan en ik ben 6 jaar. Mijn vader is al 5 jaar dood, hij werd gebeten door een slang. Mijn moeder is geestelijk en lichamelijk zwaar gehandicapt en kan niet voor ons zorgen. Ik was dag en nacht op straat op zoek naar eten tot ik in het Lord Buddha Home for Children mocht komen en daar ook broertjes en zusjes kreeg. Ik voel me hier erg op mijn gemak en ik ben dol op voetballen.

Vilash Kumar
Ik heet Vilash Kumar Vilashen ik ben 6 jaar. Mijn vader overleed 2 jaar geleden aan TBC en Aids. Mijn moeder volgde eenzelfde lot. Niemand wilde voor mij zorgen; soms kreeg ik wel een bakje rijst op  straat.  Wat ben ik blij nu ik in het Lord Buddha Home for Children mag wonen en daar een nieuwe lieve moeder heb gevonden en iedere dag te eten krijg.

Vivek Kumar
Mijn naam is Vivek Kumar Viveken ik ben al 4 jaar. In juni 2010 zijn mijn ouders omgekomen bij een verkeersongeluk. Eerst ging ik bij een tante wonen, ze had geen geld om voor mij te zorgen en eten kreeg ik niet. Hier in het Lord Buddha Home for Children krijg ik nu extra melk en fruit omdat ze vinden dat ik veel te mager ben.  Ik ga nu ook naar school in zo’n prachtig uniform en ik leer heel hard, want later wil ik dokter worden.

 

Shisham Kumari
Mijn naam is Shisham Kumari Shisam Kumarien ik ben nu 6 jaar. Mijn vader die op een steenfabriek werkte kreeg TBC en omdat er geen geld was voor medicijnen stierf hij. Een jaar later hertrouwde mijn moeder. Samen met haar nieuwe echtgenoot vertrok ze met de noorderzon en niemand weet waar ze is. Mijn oma en opa namen mij in huis, maar zij zijn zo oud en zo arm dat zij de zorg voor mij nauwelijks aankonden. De onderwijzer van mijn school is met mijn grootouders gaan praten en heeft hen verteld over het Lord Buddha Home for Children. Sinds mei 2011 ben ik nu hier en ik voel me erg thuis tussen nieuwe broertjes en zusjes.

Suraj Kumar
Ik ben Suraj Kumar Suraj Kumaren 6 jaar oud. Mijn moeder stierf in 2010 omdat ze een overdosis medicijnen ingenomen had. Drie maanden daarna werd mijn vader ziek en stierf kort daarna. Daar stond ik, alleen op straat. Gelukkig werd ik opgevangen door een sociaal werker die zich over mij ontfermde en die er voor gezorgd heeft dat ik in het Lord Buddha Home for Children mocht komen wonen. Nu voel ik me heel veilig en geborgen!